Mijn favorieten

Verkoop

U wilt uw huis verkopen. Het liefst zo snel mogelijk tegen een goede prijs. Wij stellen onze ervaring en inzicht in de lokale woningmarkt ter beschikking om u zo snel en zo goed mogelijk te helpen met de verkoop van uw woning. Een proces waarbij veel emotie komt kijken, wij proberen u zo objectief mogelijk te adviseren en te ondersteunen. Omdat wij NVM-makelaar zijn is dat voor u een garantie dat wij dat deskundig en professioneel doen.
 
Gratis waardebepaling
Voordat wij uw woning in verkoop nemen, voeren wij gratis en vrijblijvend een waardebepaling uit. U bepaalt zelf of u op basis van onze werkwijze en de uitgebrachte waardebepaling met ons in zee gaat.
 
Reële prijs
Op basis van objectieve gegevens bepalen wij een reële vraagprijs voor uw woning. Wij laten daarbij wij niets aan het toeval over.
 
Woningpresentatie en onderhandelen
Wij noemen ons niet voor niets De Actieve Makelaar. Want wij verzorgen het verkoopproces van A t/m Z. Wij zijn uw full-service makelaar die net een stapje verder gaan dan de rest. Zo maken wij optimaal gebruik van Social Media, plattegronden, Funda, verkoopbrochures, advertenties in dag- en weekbladen 
Wij doen vervolgens de bezichtigingen en voeren de onderhandelingen. Dat doen we uiteraard in overleg met u als opdrachtgever. 

Klik hier voor contact