Mijn favorieten

Hypotheekadviseur Lelystad

Een nieuwe woning gekocht en advies nodig over hypotheken? Onze hypotheekadviseurs kunnen u helpen bij het maken van een keuze. Bij het kiezen van een hypotheek zijn er een aantal dingen die belangrijk zijn om in acht te nemen.

Op deze pagina vindt u hier meer informatie over, ook kunt op ons kantoor in Lelystad langskomen voor een vrijblijvende afspraak of contact opnemen met onze adviseur.

Lees meer over hypotheken
 

Hypotheek herberekenen
 

Ook wanneer u geen nieuwe woning heeft gekocht, kan het slim zijn om eens langs te gaan bij onze hypotheekadviseur. Door de lage rente van dit moment is het voor veel huiseigenaren interessant om nog eens naar hun hypotheek te kijken. Wij nodigen u van harte uit om dit eens met onze hypotheekadviseur te bespreken.
 

Aspecten die van invloed zijn op uw hypotheek


Bij het afsluiten van een hypotheek is het belangrijk om ook rekening te houden met dingen zoals uw gezinssituatie, andere verplichtingen, uw fiscale positie en werk. Deze aspecten zijn allemaal van invloed op uw woonlasten. Ook is het slim om verder de toekkomst in te kijken, wat zijn uw verdere ambities?

Daarnaast maakt het ook verschil of u een starter of doorstromer bent. Koopt u uw eerste huis of wilt u gaan verhuizen? Dit zijn allerlei aspecten waar u rekening mee moet houden bij afsluiten van een hypotheek.
 

Voordelen hypotheekadviseur Lelystad


Wij verwelkomen u graag op ons kantoor in Lelystad voor een kosteloos oriënterend gesprek. Hierin kijken wij met u naar de belangrijkste aspecten van een hypotheek. Na dit gesprek heeft u een gerichte indicatie van wat u kunt lenen en welke maandlasten u daarbij kunt verwachten.

Verder kunt u bij ons alle banken en verzekeraars met elkaar vergelijken. Wij hebben met alle banken en verzekeraars contracten, waardoor wij u gunstige prijzen kunnen aanbieden. Onze hypotheekadviseur geeft u een volledig onafhankelijk advies, waarbij hij kijkt naar uw persoonlijke situatie. Op deze manier kunnen wij u de laagste maandlasten en de beste voorwaarden bieden. 
 

Meer informatie?


Wilt u graag meer informatie over wat een passende hypotheek voor u zou zijn? Neem dan contact met ons op, wij helpen u graag verder.