Mijn favorieten

Nieuwbouw Lelystad

Heeft u interesse in een nieuwbouwproject in Lelystad? Wij zijn in Lelystad de specialist in nieuwbouw. Grootschalige en kleinschalige nieuwbouwprojecten in de regio Lelystad worden vaak via ons verkocht. Op deze pagina vindt u het actuele aanbod aan nieuwbouw. Daarnaast bent u bij ons ook aan het juiste adres voor een hypotheek. Heeft u interesse in een nieuwbouwproject op onze website? Neem dan contact met ons op via 0320-281800 of stuur een mail naar mail@deactievemakelaar.nl.

-> Bekijk het aanbod aan nieuwbouw.

Wij zijn uw partner bij het aankopen en verkopen van uw woning. U vindt hier ons meest actuele nieuwbouw aanbod. Daarnaast bent u bij ons ook aan het juiste adres voor uw hypotheek. Wij zijn sinds 1998 de actieve makelaar in de gemeenten Lelystad en Dronten.
 

De voordelen voor u:


- Gecertificeerd NVM Makelaar in Lelystad
- Alles onder 1 dak: kopen, verkopen en financieren
- Gratis waardebepaling
- Marktkennis Nieuwbouw
- Actieve marktbewerking
- Kantoor met etalage in het centrum van Lelystad
- Optimale & professionele presentatie (o.a social media)
 

Procedure nieuwbouw Lelystad


De start verkoop van grootschalige nieuwbouwprojecten worden vaak ingeluid met een gezellig inloopmoment op ons kantoor in Lelystad. Tijdens deze inloop krijgt u alle beschikbare informatie over het nieuwbouwproject en krijgt u gelegenheid om vragen te stellen. Wij zorgen voor de hapjes en drankjes. Als er een verkoopbrochure is, krijgt u die mee naar huis om nog een rustig door te lezen.

Tijdens of kort na de start verkoop, besluit u of u zich inschrijft (online of offline) voor het nieuwbouwproject. U geeft uw voorkeur voor woning- of kavelnummer aan ons door. Nadat de inschrijving sluit, staat uw keuze vast. Daarna worden de kavels toegewezen. Bij veel animo vindt de toewijzing vaak plaats op basis van een loting.
 

Casco of kavel


Een nieuwbouwwoning kopen kan in de vorm van een kavel waarbij je zelf of met een architect het ontwerp bepaald. Bij casco laat je de woning kaal opleveren. Je moet de woning dan nog zelf afbouwen.
 

Bel mij

Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring