Mijn favorieten

Over ons

Wij houden van helder en transparant zakendoen. Deze werkwijze zorgt ervoor dat wij sinds 1998 succesvol zijn in ons werkgebied in de gemeenten Lelystad,  Dronten en Zeewolde.
In Lelystad zijn wij de grootste NVM makelaar.

Dat betekent dat wij voldoen aan de opleiding- en kwaliteitseisen die de Nederlandse Vereniging van Makelaren stelt. Voor u is dat de zekerheid dat u deskundig advies krijgt.
Wij beschikken over goed opgeleide en ervaren makelaars en taxateurs met veel kennis van
de vastgoedmarkt in Lelystad en omgeving.
 
Optimale presentatie
Naast een groot netwerk en goede marktkennis van onze makelaars, doen wij er alles aan
om uw woning optimaal te presenteren. Afhankelijk van uw wensen maken we gebruik van professionele woningfotografie, 360 fotografie, 2D en 3D plattegronden, videopresentatie,
Funda, advertenties in kranten en social media kanalen (Facebook, Twitter en Youtube).
Hiermee bereikt u in korte tijd veel potentiele kopers zowel online als offline.
 
Centrum
Ons kantoor is gevestigd in het centrum van Lelystad. Dagelijks lopen honderden mensen langs onze etalage met woningaanbod.
Deze zichtlocatie zorgt ervoor dat wij uw woning prominent kunnen presenteren en direct kunnen schakelen bij interesse.
 
Werkwijze
Wilt u een woning kopen of verkopen? In een persoonlijk en vrijblijvend gesprek bespreken we de mogelijkheden en ontvangt u van ons een helder kostenoverzicht. Hiermee krijgt u duidelijk in beeld wat u van ons kan verwachten. Na akkoord gaan wij voor u aan de slag en blijven wij gedurende het verkoop- of aankoopproces nauw betrokken. Wij zijn uw actieve makelaar, daar kunt u op rekenen!