Mijn favorieten

Taxateur Lelystad

Heeft u een taxatie van uw woning nodig? Ons team staat voor u klaar! Wij zijn in de omgeving Lelystad, Dronten en Zeewolde al sinds 1998 succesvol op het gebied van taxatie.

Dagelijks voeren wij taxaties uit in opdracht van particulieren, beleggers, banken, verzekeraars en overheidsinstanties. Met de rapporten die onze beëdigde taxateurs opstellen kunt u bij elke geldverstrekker in Lelystad en de regio terecht. Op deze pagina vindt u meer informatie over taxeren en onze taxatiedienst.
 

Wanneer is een taxatie nodig?


Het laten taxeren van een woning kan verschillende redenen hebben. Een taxatie is nodig wanneer u een woning wil kopen of verkopen, dit geeft uw hypotheekverstrekker duidelijkheid in de waarde van de woning.

Ook in verband met successierechten is een taxatie van een woning nodig. In dit geval maakt een woning deel uit van nalatenschap na overlijden en de taxatie is dan nodig voor aangifte van de successierechten.
 

Wat heeft invloed op de waarde van het huis?


Tijdens een taxatie zijn er verschillende factoren van invloed op de waarde van uw woning. Dit zijn bijvoorbeeld zaken als inhoud, oppervlakte en de staat van onderhoud van de woning. Ook kijkt de taxateur naar andere zaken zoals de ligging en omgeving van de woning. Al deze zaken worden in het rapport dat de taxateur opstelt toegelicht.
 

Voordelen van onze taxatiedienst


Onze taxatiedienst is gecertificeerd en ingeschreven in het register van de Stichting Certificering Voor Makelaars. Dit houdt in dat u er bij ons van op aan kunt dat wij kwaliteit leveren. Ook onze rapporten worden opgesteld conform het laatste model woningfinanciering dat is vastgesteld door het CHF (Contactorgaan Hypothecair Financiers) en de brancheverenigingen.

Daarnaast zijn onze taxaties scherp geprijsd en krijgt u snel en professioneel het rapport dat u nodig heeft. Ook staan onze diensten zeer goed bekend in Lelystad en de regio, wij zijn zelfs de grootste NVM-makelaar in Lelystad.
 

Taxatie Lelystad aanvragen?

Wilt u uw woning laten taxeren? Neem dan hier contact met ons op.

Contact

Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring