Mijn favorieten

Verzekeringen Lelystad

U wilt uiteraard goed verzekerd zijn, onder de beste voorwaarden. Wij bieden voor zowel particulieren als bedrijven verzekeringen aan. Op deze pagina vindt u meer informatie over welke verzekeringen wij u bieden. Wij adviseren u graag over welke verzekeringen het beste bij uw situatie passen.
 

Particuliere verzekeringen


U kunt de premie van onze particuliere verzekeringen direct online berekenen, maar wij raden u aan om langs te komen op ons kantoor in Lelystad. Wanneer u een afspraak met ons maakt, kunnen wij u direct adviseren en kan u zo een verzekeringspakket op maat afsluiten.

Wanneer u uw premie online berekent, kunnen wij u niet direct adviseren. Dit heeft als gevolg dat u zelf verantwoordelijk bent over de manier waarop u uw verzekering afsluit.

Wij bieden particuliere verzekeringen aan op het gebied van verkeer en vervoer en wonen en huis, zoals een inboedelverzekering.
Voor verzekeringen op het gebied van gezin en gezondheid, vakantie en recreatie, werk en inkomen, maar ook voor uw hypotheek kunt u bij ons terecht.
 

Zakelijke verzekeringen


Uw bedrijf in Lelystad goed verzekerd hebben? Wij hebben een ruim pakket aan zakelijke verzekeringen. U kunt bij ons terecht voor verzekeringen voor uw bedrijfsgebouw, inventaris, maar ook voor verzekeringen op het gebied van bedrijfsschade, vervoer en transport bieden wij aan.

Ook als werknemer of ondernemer zelf kunt u bij ons terecht. Daarnaast bieden wij verzekeringen op het gebied van rechten en plichten, denk hierbij aan een rechtsbijstandverzekering.
 

Voordelen verzekeringen Lelystad


• U krijgt bij ons advies op maat over uw verzekeringspakket
• Eén van onze verzekeringsexperts geeft u een persoonlijk advies
• Wij bieden u scherpe premies en de beste voorwaarden
• Wij bieden u verzekeringen die passen bij u en uw bedrijf
 

Meer informatie?


Heeft u een vraag of wilt u graag meer informatie over onze verzekeringen? Dan kunt u contact met ons opnemen via 0320 281 800 of ons mailen op mail@deactievemakelaar.nl. Wij spreken graag met u af op ons kantoor in Lelystad om u persoonlijk te adviseren over uw verzekeringen.

Contact

Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring